Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!


Επιτέλους τις προκήρυξε!

ΑΝΑΣΤΑΣΗ, σίγουρη, αφού ακόμα και ο Πρετεντεράκος άρχισε τα σάλια οσμιζόμενος ποιος έρχεται στην εξουσία (ζω για να δω τις μουράκλες του στο MEGA το βράδυ των εκλογών...).


Επιτέλους θα φύγουν οι Νέρωνες, δολοφόνοι δασών, εφήβων, ελπίδων, αξιών.


Δεν τρέφω φρούδες ελπίδες, απλά πιστεύω ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην μπορέσουμε να ανέβουμε από τον πάτο που μας έχουν ρίξει τα τελευταία χρόνια.


Αν δεν μπορέσει ο Παπανδρέου να είναι καλύτερος από τον μπούλη, ε τότε τί να πω...



5 σχόλια:

NdN είπε...

Θα είναι καλύτερος φίλε Τσότσο. Αν δεν είναι...μετανάστευσε!

τσότσος είπε...

Νίκο, φίλε καλέ, το πιστεύω και εγώ, άλλωστε είναι αδύνατον να είναι κάποιος χειρότερος πρωθυπουργός από τον σημερινό!
Άκουσα όμως, από διαπλεκόμενα χείλη, ότι ο Βενιζέλος θα προσπαθήσει να χαλάσει το πάρτυ (της νίκης του ΠΑΣΟΚ) προς ίδιον (και αλλότριον) όφελος... Αν είναι δυνατόν!

NdN είπε...

Απίστευτη ηλιθιότητα όποιος και να το είπε. Ο Βενιζέλος έχει καταλάβει ότι αν θέλει κάποια στιγμή να γίνει αρχηγός της παράταξης πρέπει να κινηθεί συλλογικά και αυτό θα κάνει. Και αυτός θα κριθεί (αν θέλει) όταν θα έρθει η ώρα. Προέχει να δείξουν όλοι τους ότι μπορούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα σωστά.

Αννη είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Να ζούμε να τους θυμόμαστε και να λέμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας τι μπορεί να πάθει ένας λαός εμπιστευόμενος έναν ανίκανο που το μόνο που διεκήρυττε ήταν το "σεμνά και ταπεινά"...! Αυτές τις δύο λέξεις ΔΕΝ θέλω να τις ξανακούσω!

αντωνης είπε...

Ετσι ακριβως, στα Τ-Σ-Α-Κ-Ι-Δ-Ι-Α!!!